Experience

Un curs si o experienta de doua zile in interiorul clinicii axat pe structura logistica si rotitele care nu se vad din masinaria Dentcof. O perspectiva din interior asupra protocoalelor organizatorice, managementul planurilor de tratament, interactiunea cu pacientii, prezentarea planturilor de tratament si managementul discutiilor financiare, plus o viziune de ansamblu asupra sistemului logistic.

Cursuri disponibile >

Managementul experientei pacientilor

Vei invata cum sa iesi din stereotipul de dentist, cum sa creezi o experienta de impact si cum sa prezinti planul de tratament si cum sa gestionezi experienta pacientilor in asa fel incat sa fie si sa se simta altfel.

Workflow-ul Dentcof : Viziune din interior

Acest curs este o experienta dintr-o perspectiva unica pentru un grup restrans de persoane. Timp de doua zile, ai acces nelimitat in clinica, intr-un cadru autentic cu rutina zilnica, poti vedea diversele fatete ale tratamentelor si modul in care acestea sunt integrate.

Sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri

Acesta experienta este interactiva, ai ocazia sa pui toate intrebarile la care nu ai raspuns, si sa primesti solutii din realitatea clinica si economica, intr-un mod autentic si direct.

#experience #kpg #logistics #management #dentcofinhouse

               Curs si experienta de doua zile in cadrul Dentcof. Managementul experientei pacientilor. Viziune din interior. Sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri.

Published: 11 06 2018 Last review: 28 10 2020
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more